Otthonunk

Az ajtók: Egyszer kint, egyszer bent...

Diszkrét minták is nagyon sokban hozzájárulnak az ajtók eleganciájához.   Jártunkban, keltünkben  mindennap megyünk, és érkezünk. A zord rideg ajtó láttán a napi ritmusunk is tudat alatt zökken egyet, mint a kerék a kavicson. Dobjuk fel ezeket a pillanatokat, és seperjük el azokat a köveket. Díszítsük a bejáratot egy kis színfolttal. Ha távozni akarunk, akkor egy utolsó megnyugtató pillantást vetünk az ajtóra, és gondolatunk a kellemes otthon melegségével hagyjuk el egy időre. Mikor érkezünk, és ránézünk a bejáratra örömteli gondolatok suhannak át.
   Otthon otthon, édes otthon, jó újra látni. Szépen esztétikusan kiválasztott minták alapján elkészült ajtó hozzájárul napi örömünkhöz. Vannak elképzelései, ötletei? 


Az ablak: Kapocs a külvilág felé...


Hogyan látjuk a világot, és mások hogyan látnak minket.

Ablakok, ablakok...

    Jó, ha látnak? Vagy mi hogyan lássunk? Naponta tekintetünk kifelé mereng, keresi a fényt, a világosságot. S jön az ébredés, sivár tűzfal, szomszéd gazos kertje...  Változtassunk! Színes vidám fények áramolnak be, máris a napunk jókedvvel indul, álmodozik képzeletünk a szivárvány sokszínűségével.
    Vagy erkélyajtónk kertünkre néz? A mesterséges belső világunkat ráhangoljuk vonalakkal a természet dzsungelére, érzéseink összeolvadnak a kinti világgal. Másoknak is adjunk egy szelet jóérzést, kis ízelítőt a világunk sokszínűségéből.
    Mindenki a saját ízlésének megfelelően döntse el, hogy milyen színben akarja láttatni magát kívül, belül.

Bútor: Betétek, díszítések


Szeretjük a változatosságot, de ragaszkodunk a megszokottakhoz.


Társak

Mindennapokat a bútorok között éljük. Sok mindent megszoktunk, meguntunk, se vele se nélküle... Öltöztessük át, dobjuk fel egy kicsit a szótlan társakat, ami része ugyanúgy életünknek! Sminkeljünk!  Szekrény-, vitrinajtók mosolyogjatok!

Vektorizálás - Képfeldolgozás - Átdolgozás - Absztrahálás - Grafikai tervezés
Vectorization - Image processing - Editing - Abstraction - Graphic planning )